torstai 13. elokuuta 2009

Tuomarinkylän macth show 13.8.2009

Käytiin näyttäytymässä vähän isommalla possella Tuomarinkylässä. Neljä ihmistä, neljä koiraa. Autossa oli tunnelmaa. Vasta tänään äkkäsin, että vauvat eivät saa osallistua pentukehään, koska minimi ikäraja 5 kk. Berttu täyttää 2 viikon päästä ja Ringo 2 päivän, mutta no can do. Säännöt on säännöt. Pikkuiset pääsivät mukaan kannustamaan (lue: kiusaamaan) isompia.

Rambon parina kilpaili nätti harmaa kääpiösnauza junior handlerin kanssa, olisikohan ollut Superplay`sin koiria. En kerennyt kiinnittää pariin huomiota, koska pidin Raunolaista erittäin tiukassa nuhteessa. Ollaan harjoiteltu kävelyä ja nyt se sitten sujui moitteetta, jee! Äijä kiersi nurmea, kuin vanha kehäraakki konsanaan. Seisominen ja pöytäily sujuivat myös mainiosti. Mahtava koiruus. Sininen nauha.

Seuraavaan väliin Debsukka heitti kehäkierroksen Jussin kanssa. Sinisen nauhan arvoinen suoritus sekin.

Sinisten kehässä Ramboa ei enää nakit kiinnostaneet ja edessä juokseva snauza tuntui kiristivän misterin pinnaa aika urakalla. Takana tuli myös musta kääpiösnautseri Kapu, johon ollaan hieman tehty tuttavuutta mätsäreissä. Kapu ei Rambon menoa haitannut. Kävely sujui, mutta ei läheskään yhtä hyvin kuin ensimmäisellä esiintymiskerralla. Seisominen kiinnosti hetkittäin, mutta aina tuomarin katsoessa istuminen naposteli jätkää enemmän. Joka tapauksessa, Rambo siirrettiin jatkoon, mutta sijoituksista ei enää päästy kilpailemaan.

Nyt sängyssä makaa kaksi reporankaa karviaista (eli karvakassa) Kyllä ne mätsärit ottaa koville.. Ja sunnuntaina uudelle koitokselle. Jos en saa kakkoskäsiä menee kehään vuorostaan lil` P. Mutta olisi Ramboakin nyt kiva ja hyvä treenata, kun se on päässyt kävelyn makuun oikeen kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti