sunnuntai 2. elokuuta 2009

Hakunilan Match Show 2.8.2009

Hakunilassa järjestettiin tänään match show. Ilma oli aika mielenkiintoinen, mustat pilvet kiersivät urheilukenttää ja 11-13 satoi hela tiden. Kehät strattasi 13 jälkeen, jolloin sade loppui, mutta ilma alueella ei vaihtunut ja kenttä oli kuin hornan kattila. Molemmat pojat osallistuivat mätsäriin harjoitusmielessä.

Pikku Berttulainen seisoa nakutti nätisti, mutta kävely ei ihan mennyt putkeen. Taas se roikkuin mun housuissa. Onneksi pentukehässä on muitakin märkäkorvia. Tällä kertaa pöydällä ei käyty, eikä koiraan koskettu. Saavutuksena punainen nauha, ei sijoitusta. Hyvä Pepeto!

Rambo esiintyi pienen mäykyn kanssa ja sai sinisen nauhan. Kävelyssä olisi ollut parantamisen varaa. Tuomari valitsi viisi sinistä ja viisi punaista kilpailemaan "loppu kehässä", josta Mösjöö pokkasi 8. palkintosijan. Eli pienten rotukoirien (alle 40 cm) 8. sija oli Rambolaisen huima päivän saldo. Ja täysin puskista. Mutta onhan se fiksu, kiva, komea ja maailman hienoin mies. Eli ei kai vähempää olisi voinut odottaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti