lauantai 1. elokuuta 2009

Mad Professor is gone

Pikku snauza kävi tänään parturissa kasvattajillaan Johannalla ja Ristolla Hämeenlinnassa. Mahtavat Ritari Ässä kikkarat on nyt historiaa, eli Mad Professor look on poissa. Nyt pieni näyttää jo vähän rotunsa edustajalta. Komea poika!


Trimmaus sujui paremmin kuin olin arvellut. Toki pientä niskurointia oli ilmoilla, mutta Johanna sai vintiön kuriin hyvin. Rambo katseli järkyttyneenä, että nyt ne nylkee vauvankin. Raunolaisen trimmistähän on vain kuukausi ja sitä kokemusta se ei taida ihan heti unohtaa, vihaa nimittäin parturointia kuin ruttoa.


Trimmiin oheistuotteena Berttu pääsi tapaamaan äitiään Telmaa (Ambrosia Svarcava), hoitotätiään Lakia (Happy-Go-Lucky-Sandora) sekä tyttökaveriaan Myrttiä (Juliuksen Yönkuningatar). Rambo tutustui myös tyttöihin. Laki kiinnosti selvästi eniten, mutta valitettavasti rukkasta tuli joka yrityksellä.

Kotimatkan pojat nukkuivat rättiväsyneinä takapenkillä. Bertulla olikin ekaa kertaa käytössä turvavyöt. Rambohan on jo vanha tekijä turvisten kanssa. B ei ollut moksiskaan vöistä vaan heitti pitkäkseen heti autoon päästyään, kuten tapoihoihinsa kuuluu. Rambo sen sijan kyttää ensimmäisen vartin naama kiinni ikkunassa, vyöt niin solmussa, ettei saa henkeä. Sitten se luovuttaa ja pötköttelee, mutta toki mahdollisimman vaikeasti ja vyöt umpisolmussa.

Kiitos Johanna pikku Pihkatassun trimmistä!

1 kommentti:

  1. Ilmeisesti aamuinen tervehdykseni ei tullut ikinä perille tänne blogiin :-)

    Olipa kiva nähdä Berttu ja siinähän se maassa istuen menikin tämä tapaaminen. Hauska oli kuitenkin nähdä ja nähdään ensi viikonloppuna sitten näytelmässä. Upea Bebeto !

    VastaaPoista