perjantai 28. elokuuta 2009

Onnea Berttu 5 kk

Pikku Been 5 kk syntymäpäivänä posti toi mukanaan mahtavan kevythäkin. Firstrax port-a-Crate merkkinen häkki tilattiin Pet Net Storesta pitkän pohtimisen jälkeen. Häkki on just sopivan kokoinen pojille siten, että niillä on vielä tilaa nahistellakin (pituus 81 cm, leveys 58 cm, korkeus 58 cm) Ensin pähkäilin kevythäkin ja metallihäkin kanssa. Metallihäkissä on paljon hyviä puolia, mutta aloitamme nyt häkkikokeilun kevyt versiolla. Sen saa pieneen tilaan ja se painaa niin vähän, että onnistun raahaamaan sitä yksin with the dogs näyttelyissä silloin kun en saa apujoukkoja mukaan.


Pelkäsin ensin, että kokoamisesta ei tulee mitään meikäläisen aina niin terävällä naisen logiikalla, mutta homma ei ollut kummoinen. Pari rautaputkea yhteen niin pytinki oli pystyssä ja ihan alta aikayksiökön. Olin tosi mielissäni. Ja noin helppoa se sitten on näyttelyissäkin.

Häkki on herättänyt suurta kiinnostusta, eikä poikia tunnu pelottavan yhtään. Pikku snauza veti jo päiskää siellä. Rambo käy istumassa, kääntymässä ja nuuskimassa. On se ihmeellinen. Nyt vaan koitan opettaa olemaan niitä siellä yhdessä ja erikseen. Rambon kanssa ei varmasti tule ongelmia, mutta tosta toisesta en tiedä. Sehän varmaan tulee sieltä läpi heti ensimmäisessä koitoksessa. Tai sitten ei. Nyt 5 kuukautisena hän on oppinut EI sanan varsinaisen merkitysksen sekä syyn ja seuraksen.


Onnea Berttu! Lauloin sankarille aamulla ja sangar oli ihan irti, hyppi ja tanssi. Isoveljensä ei ollut niin irti. Rambo katsoi mua "sun koiraskin häpee sua" ilmeellä. Mutta niin se aina tekee, kun laulan. Eipä haittaa meikäläistä, jatkan lauluharjoituksia.

3 kommenttia:

  1. ONNNEE! T. kummisetä ja -täti.

    VastaaPoista
  2. Toi kevythäkki on kyllä seuraava hankinta!

    VastaaPoista
  3. No joo, se on kyllä ollut jo kovassa käytössä. Toimii ns. sisäkoirankoppina. Pojat nukkuu siellä öisin.

    VastaaPoista