sunnuntai 23. elokuuta 2009

Paskaa Blockilla

Viime kuussa saimme lukea, kuinka rakkaat ystävämme miss D ja Ringo pääsivät suomalaisen designin makuun Kaksi-Tvån säkkituolin muutettua taloon. Myös meidän perheessä arvostetaan suomalaista muotoilua, se osoitetaan vaan hieman eri tavoin. Iltana eräänä pikku touhutellervo Berttu päätti vääntää tortut Harri Koskisen Block valaisimen päälle. Kyllä näin kävi. Haalin lamppua, kuin rakasta lasta, olen ostanut sen itselleni synttärilahjaksi joskus aikanaan. En todellakaan kuvitellut, että joku päivä skuuppaan paskaa sen päältä. Noh, näin kävi. Paskat Blockilla.

Asiasta toiseen, nyt näyttääkin siltä, että pääsemme tiistain mätsäriin Munkkaan. Jotta saan esitettyä molemmat karvakorvat tarvitsen apumiehen mukaan. Anyone? Jos lähden yksin, esitysvuoroon tulee oikeutusti Pikku Bee, koska Rambo kävi kehässä viimeksi Bertun ollessa liian nuori (alle 5 kk). Tänään sitten harjoitellaankin kehäkävelyä ja ehkä vähän suihkutellaan ja föönaillaan. Rambo ei tykkää suihkusta, mutta seisoo käskystä kiltisti. Föönata saa jalkoja, mutta jos lämpöiset tuulet puhaltavat vähänkään ylemmäs Rambo ottaa Ritolat. Berttu ei tykkää suihkuttelusta yhtään, mutta antaa hoitaa homman vaikka se vasten mielistä onkin. Föönaus on ihan ok, jos ensin saa heittöää kunnolla lekkeriksi.

1 kommentti:

  1. HAHAHAHAH arvasin heti otsikosta että nyt on hyvä! Voi Berttu, kaipa se ajatteli että Block on liian pelkistetty ilman pientä kakkatahraa.

    VastaaPoista